Damiaanactie in de ether

Damiaanactie in de ether

Zoals elk jaar was Damiaanactie tijdens de campagne aanwezig in de ether. Hier alvast een overzicht van wat er over Damiaanactie uitgezonden werd op het scherm en op de radio.

Diverse uitzendingen en reportages (volledig of gedeeltelijk gewijd aan Damiaanactie)

Enkele Vlaamse jongeren trokken op inleefreis naar India en Nicaragua om er projecten van Damiaanactie te bezoeken. Volg hun tocht:

Ook Ketnetwrapster Charlotte, meter van de campagne 2015, trok naar Nicaragua om er projecten van Damiaanactie te bezoeken. Bekijk hier de reportage in Karrewiet op Ketnet, en vergeet ook zeker niet haar dagboek te lezen: het vertrek, dag 1, dag 2

TV-spot: Tot zaterdag 23 januari liep de spot op VTM, VRT, TV-Brussel en alle Vlaamse regionale televisiezenders. Bekijk hem hier:

Zoals je merkt, hebben we dit jaar bewust niet voor beeld gekozen, maar getracht de boodschap tot de essentie te herleiden: nl. met 40 euro kan Damiaanactie het verschil maken tussen leven en dood. We hopen dat deze pure spot net door zijn soberheid mag opvallen te midden van het commerciƫle reclamegeweld op tv, en dat de boodschap glashelder mag zijn.

Heb je een uitzending gemist of wil je een artikel nalezen, herbekijk het hier:

20/1 - AVS - Nieuwsuitzendig
21/1 - Kerk&Leven
21/1 - De Jommekeskrant
23/1 - Radio 2 - Start je dag - vanaf 51'
23/1 - Krant Van West-Vlaanderen
23/1 - Ring TV - Halle geeft startschot voor stiftenverkoop
23/1 - ATV - Damiaanactie op gang getrapt

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten