De Pro League en Damiaanactie samen aan de aftrap

De Pro League en Damiaanactie samen aan de aftrap

De Pro League+ kerstactie vliegt op 19 december eindelijk uit de startblokken en loopt tot zondag 28 december. De actie heeft tot doel om geld in te zamelen voor Damiaanactie, en dit door het veilen van speciale truitjes die de 1e klasse spelers zullen dragen tijdens het laatste wedstrijdweekend van het jaar.

Uitkijken dus naar speeldag 21 – op 26 en 27 december – waarop de spelers uit de Jupiler Pro League 1 helft spelen met unieke shirts die via Ebay te koop zullen worden aangeboden. De opbrengst van deze veiling zal aan Damiaanactie worden geschonken.

Intussen loopt de nieuwe televisiespot van de Pro League+ en Damiaanactie al op de buis. Heb je hem gemist? Neem dan hier een kijkje.

Met de kerstactie schenkt de Pro League vanaf dit jaar dus extra aandacht aan het werk dat Damiaanactie verricht. De Pro League, de clubs en de supporters van de Pro League steken op die manier de 1200 mensen die dag in dag uit in de weer zijn om patiënten op te sporen en te genezen een hart onder de riem, en dit op drie verschillende continenten in het Zuiden.

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten