Jouw inschrijving voor de 20 km door Brussel 2018 met Damiaanactie

Jouw inschrijving voor de 20 km door Brussel 2018 met Damiaanactie

27 mei 2018 klinkt het startschot voor de 20 km door Brussel. En jij kan met Damiaanactie meelopen!

Ben jij van plan om mee te lopen tijdens de 20 km door Brussel? Ben je een échte tijger? En wil je je bloed, zweet en tranen graag aan een goed doel schenken? Loop dan 20 kilometer door Brussel mee in het Tiger Team van Damiaanactie en help tegelijk leprapatiënten in Nigeria aan een betere toekomst. Inschrijven kan hier!

Jouw inschrijving voor de 20 km door Brussel

Inschrijving 20 km door Brussel met Damiaanactie

Schrijf je hier in voor de loopwedstrijd 20 km door Brussel op zondag 27 mei 2018. En zet je samen met het Tiger Team van Damiaanactie in voor leprapatiënten in Nigeria.

Win-Win: jij loopt een stevige loopwedstrijd en steunt tegelijk een humanitair doel. Wij regelen al de rest!

Ons doel?

Samen € 25.000 inzamelen om woningen voor 160 leprapatiënten op de Ossiomo-site in Nigeria op te knappen.

Met het geld dat we inzamelen tijdens de 20 km door Brussel kunnen wij 20 woningen renoveren, 4 badkamers en keukens bouwen én voor stromend water zorgen.

Prijs inschrijving

Wil je je bij het Tiger Team voegen tijdens de 20 km door Brussel 2018? Een inschrijving kost € 30. Dat is € 25 voor de officiële organisatie van de 20 km en € 5 voor de administratieve opvolging door Damiaanactie. Deze prijs geldt zowel voor individuele lopers als voor lopers in team. Wij bij Damiaanactie bezorgen je een loopshirt en rugnummer bij je thuis.

Laat je sponsoren

Ga als loper de challenge aan om minimaal 50 euro bij elkaar te sprokkelen voor de 20 km door Brussel 2018. Zo kunnen wij de wooneenheden van 160 leprapatiënten in Nigeria renoveren. Jouw bloed, zweet en tranen in de straten van Brussel maken een wereld van verschil.

Vergeet ook zeker niet te melden aan je sponsors dat een gift van min. € 40 recht geeft op een fiscaal attest. Deze wordt in maart 2019 automatisch opgestuurd.

Maak een persoonlijke pagina aan

Creëer je eigen profiel

Zeg in je eigen woorden waarom jij je tijgerkracht bovenhaalt en deel uitmaakt van het Tiger Team van Damiaanactie voor de 20 km door Brussel. Koppel hier een fijne foto aan toe en klaar is kees!

Sharing is caring

Roar like a tiger! Vertel zoveel mogelijk mensen over jouw loopactie tijdens de 20 km door Brussel. Deel je persoonlijke pagina met al je naasten. Je familie, vrienden, collega’s en zelfs met de bakker om de hoek. Vraag hen je per gelopen kilometer te sponsoren. Alleen zo zullen we samen aan € 25.000 raken.

Vergeet niet te vermelden dat elke gift vanaf €40 recht geeft op een fiscaal attest.

Sponsor een loper

Loop jij niet mee maar wil je je toch inzetten voor leprapatiënten in Nigeria? Dat kan: sponsor iemand anders die meeloopt in hetTiger Team van Damiaanactie tijdens de 20 km door Brussel. Bekijk de verschillende profielpagina's en sponsor jouw favoriete loper.

Loop of sponsor als bedrijf

Wil jij Damiaanactie als bedrijf steunen tijdens de 20 km door Brussel? Zo zet je je tijdens een sportieve challenge in voor een humanitair doel. Overtuigd? Je hebt 2 opties:

1. Vervolledig ons tijgerteam
Haal de tijger in jou naar boven en loop met collega’s mee in ons Tiger Team tijdens de 20 km door Brussel. Laat je per gelopen kilometer sponsoren en zamel zoveel mogelijk geld in. Zo zetten jullie je al lopend in voor een goed doel. Wat moet je hiervoor doen?

  • Registreer je als deelnemer online door het inschrijvingsformulier in te vullen. De inschrijving bedraagt € 30 (€ 25 inschrijving 20 km + administratieve kosten).

  • Maak 1 sponsorpagina aan op naam van je bedrijf, en ga de challenge aan om minimum € 50 per deelnemer bij elkaar te sprokkelen.

Wij zorgen voor alle administratieve rompslomp, jouw rugnummer en een T-shirt van ons Tiger Team.

2. Geef ons een financieel duwtje in de rug
Zit je liever aan de zijlijn tijdens de 20 km door Brussel 2018 maar wil je wel sponsoren? Steun ons met een financiële gift en help ons met de renovatie van de Ossiomo-site. Sponsoring via BE54 3101 6584 2097 met vermelding ‘20km door Brussel'.

Een gift van min. € 40 geeft recht op een fiscaal attest.

Vragen over bedrijven op de 20 km door Brussel?
Neem een kijkje op de website of geef een brul aan Helena Schalenbourg via helena.schalenbourg [at] damiaanactie.be of 02 422 59 34.

Inschrijven & info

Wil je je inschrijven voor de 20 km door Brussel met Damiaanactie? Of wil je meer informatie?

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten