Maak kennis met Tim, de tentoonstellingsbouwer

Maak kennis met Tim, de tentoonstellingsbouwer

Sinds kort heeft Damiaanactie een interactieve tentoonstelling in stock, inclusief enkele leuke technische snufjes. Een handige Harry om die in elkaar te steken is dus geen overbodige luxe. Gelukkig is er Tim Demaere:

"Vooral de LED lichtjes en de 'touch screen' tv-schermen vragen wat tijd om te installeren. Maar meestal is de opbouw van een tentoonstelling wel in 2 uurtjes geklaard. Ik ben dan ook niet alleen. Hugo en ik gaan samen op pad. Soms springt ook collega-vrijwilliger Dirk bij.

Hoe hij uiteindelijk tentoonstellingsbouwer is geworden, dat weet Tim niet meer precies: "Ik ben er ongemerkt ingerold. Wanneer er iets moet worden getransporteerd, dan weten ze me meestal wel te vinden, en van het één kwam het ander. Ik vind het geweldig. Je komt overal en nergens tegelijkertijd. Iedereen kent mij. Het is ook fijn om met de handen aan de slag te gaan.

Damiaanactie heeft wel 5 verschillende tentoonstellingen beschikbaar. Elk aangrijpend op z'n eigen manier. De interactieve tentoonstelling was afgelopen jaar voor het eerst te zien: "Dat was op een concert van Scala, ten voordele van Damiaanactie. Fijn dat ik dat concert toch maar mooi heb mogen meepikken".

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten