Tweede vrijwilligersforum

Tweede vrijwilligersforum

Op woensdag 17 februari kwamen een dertigtal vrijwilligers in Muntpunt in hartje Brussel samen voor een tweede bijeenkomst van het vrijwilligersforum. Een mooie setting om de hoofden samen te steken om over de toekomst van Damiaanactie en haar uitgebreid vrijwilligersnetwerk te praten.

Na een verwelkoming van directeur Alex Jaucot en een uiteenzetting over de stand van zaken omtrent de opmaak van het vrijwilligersbeleid, werd in 2 groepen gebrainstormd over de volgende campagne en nagedacht over hoe we de waarden van Damiaanactie in onze dagelijkse werking willen toegepast zien.

Het forum wil een platform bieden aan de vrijwilligers om op een constructieve manier de werking van onze organisatie mee vorm te geven. Met een open blik op de toekomst willen we behouden wat goed is, maar ook nagaan waar we kunnen verbeteren en vernieuwing kunnen brengen. Uitdagingen genoeg en gelukkig ook evenveel zin om er samen werk van te maken.

De volgende stap is de definitieve goedkeuring van de documenten met betrekking tot het hernieuwde vrijwilligersbeleid, opdat structuren en taken duidelijker worden, de communicatie transparanter en de samenwerking hechter en nòg plezanter.

Heb je ook interesse om aan het volgende vrijwilligersforum deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar Benjamin Meersschaert via campagne [at] damiaanactie.be . We houden je snel op de hoogte.

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten