Kerstactie Pro League

Kerstactie Pro League

Ook in 2015 organiseert de Pro League, in samenwerking met haar clubs en partners, haar Kerstactie. Vanaf 18 tot en met 27 december kan je weer bieden op de gesigneerde shirts van uw favoriete spelers uit de Jupiler Pro League en enkele bijzondere items die de veiling aanbiedt ten voordele van Damiaanactie.

Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League één helft spelen met een bijzonder logo op hun shirts, Dit logo verenigt het Pro League+ logo, het logo van de sociale acties van de Pro League en het logo van Damiaanactie. Deze shirts worden vanaf vrijdag 18 december te koop aangeboden via Ebay. De veiling zal duren tot zondag 27 december om 23u59.

UPDATE: € 30.000 op drie dagen tijd!
Na drie dagen rondde de actie ten voordele van Damiaanactie reeds de kaap van 30.000 euro. De veiling werd maandag geleid door de “wedstrijd naar keuze met Sporzajournalist Peter Vandenbempt”, waar fans reeds meer dan 600 euro voor geboden hebben. In de ranking om de populairste shirts stonden die van Dennis Praet en Laurent Depoitre bovenaan de lijst, gevolgd door verschillende van hun ploegmaats. Eerste Club Brugge shirt was dat van “comeback kid” Bjorn Engels. De Pro League ontving trouwens nog een mooie verrassing van ex-Standard speler Mehdi Carcela die uit sympathie voor de Kerstactie een gesigneerd shirt van zijn huidige club Benfica Lissabon doneert.

ENKELE EXTRA'S
Naast de veiling van de shirts van onze eerste klasseploegen, hebben we ook dit jaar weer enkele fijne extra’s en absolute toppers. Zo kan u met de commentatoren van Proximus 11 naar de kwartfinale van de Champions League, all-in.

Of u kan met de commentatoren van Play Sports Telenet naar een topwedstrijd in de Bundesliga. Daarnaast gunnen we supporters ook een blik achter de schermen van radio- en tv-productie: een voetbalwedstrijd beleven met Peter Vandenbempt, of de ploeg van RTBF, of een wedstrijd beleven van aan de zijlijn met de productieploeg van Woestijnvis is weggelegd voor de hoogste bieder.

Play Sports columnist Eric Van Meir doneert eveneens een gesigneerd SK Lierse shirt. Tenslotte hebben we nog twee absolute primeurs dit jaar: u kan immers bieden op een plaatsje aan de eretafel bij het Gala van de Gouden Schoen en het Gala van de Profvoetballer van het Jaar. Als u altijd al gedroomd heeft om deze voetbalfeesten van op de eerste lijn te beleven, is dit uw kans.

STEUN SAMEN MET DE PRO LEAGUE EN HAAR CLUBS DAMIAANACTIE

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten