Vrijwilliger & loper Paul Gernay: moed, solidariteit en een groot hart

Vrijwilliger & loper Paul Gernay: moed, solidariteit en een groot hart

Al vele jaren kan Damiaanactie rekenen op Paul Gernay. Een actieve vrijwilliger uit West-Vlaanderen die altijd gaat voor meer. Meer moed, meer solidariteit en voor nog een groter hart.

Een vast waarde voor de 20 km door Brussel
Sinds een aantal jaar is hij ook een vaste waarde in het Damiaanactieteam van de 20 km door Brussel. Een vermoeiende fysieke uitdaging op een zondagochtend in mei. Soms loopt Paul in het gezelschap van zijn zoon als die het niet te druk heeft met examens maar altijd loopt hij met een meer dan volle geldbeugel. Paul crost van hot naar her om zich te laten sponsoren als hij door Brussel loopt.

Geef Paul moed
Zelfs nu Damiaanactie een jaartje skipt -om na te denken over een nieuw concept – gaat Paul de uitdaging aan. Een fysieke en solidaire uitdaging.

In 2017 vertegenwoordigt Paul Damiaanactie tijdens de 20 km. En opnieuw zoekt hij sponsors. Dus geef hem extra moed en steun Paul met een financiële bijdrage.

Dank je wel Paul
Blij, dat worden wij van Paul. Zoals zovele vrijwilligers heeft hij een groot hart voor Damiaanactie. En een enorm warm hart voor lepra –en tbc-patiënten. Elke kilometer dat Paul loopt is voor hen. Een welgemeende dank je wel is dus zeker op zijn plaats. Voor ons finish je alvast als eerste!

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten