Verkoop stiften met Damiaanactie

Verkoop stiften met Damiaanactie

Wij zijn altijd op zoek naar helpende handen. Vooral tijdens ons campagneweekend in januari, maar ook de rest van het jaar. Interesse?

Help stiften verkopen

26, 27 en 28 januari 2018 vindt ons campagneweekend weer plaats. Dat weekend komen we samen op straat om zoveel mogelijk stiften te verkopen. Met de opbrengst schenken wij een mooie toekomst aan leprapatiënten in het Zuiden. Wist je dat je met € 50 een behandeling kunt opstarten voor een leprapatiënt? Met € 50 red je dus écht een leven.

Verkoop samen met ons onze bekende rode, blauwe, zwarte en groene stiften. Eén pakje kost € 6. Als je even snel rekent dan weet je dat je door 8 pakjes te verkopen 1 leven kunt redden. Mooi toch?

Wil jij ons graag helpen tijdens ons campagneweekend? Dat kan! Of je nu een uur tijd hebt, of een hele dag. Wij plannen je met veel plezier in aan één van de deelnemende warenhuizen. Trommel je vrienden, scoutsploeg of gezin op en maak er samen een warme dag van! Neem contact met ons op via campagne [at] damiaanactie.be of laat hier je gegevens hier achter dan nemen wij contact op met jou.

Affiche oproep vrijwilligers

Hier vind je een affiche die jij als lokale medewerker in jouw regio op kunt hangen om vrijwilligers te zoeken. Wat moet je doen?
De affiche downloaden, printen, je gegevens invullen en klaar is kees!

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten