Helpen als bedrijf

Helpen als bedrijf

Damiaanactie integreren in je communicatiekanalen, acties organiseren of zelfs partner van ons worden … Het is allemaal mogelijk. Wij denken graag met je mee hoe je Damiaanactie kunt inschakelen in je filosofie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Hoe je als bedrijf inzetten voor Damiaanactie?

Steun Damiaanactie als schenker

Eenmalige storting
Op ons rekeningnummer 000-0000075-75.(IBAN: BE05 0000 0000 7575
BIC: BPOTBEB1). voor een gift vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

Steun onze campagne
Bestel onze bekende stiften. Om ze zelf te gebruiken, om ze te verkopen aan familie en vrienden of voor een verkoopactie in jouw gemeente tijdens ons campagneweekend. Opgelet: het kopen van stiftjes geef je geen recht op een fiscaal attest.

Regelmatig storten
Wil je steunen op lange termijn? Kies dan voor een permanente opdracht. Jouw bank stort dan elke maand automatisch een vast bedrag op onze rekening.

Word partner van Damiaanactie en steun een concreet project

Voor het opsporen en behandelen van lepra- en tbc-patiënten is een goede infrastructuur nodig. De partnerlanden van Damiaanactie vragen regelmatig om een verbouwing of nieuwbouw te financieren. Aangezien de lokale autoriteiten het best de noden en prioriteiten kennen, laten we de keuze van de bouwprojecten aan hen over. Damiaanbouwkampen tracht zo veel mogelijk aan deze vraag tegemoet te komen. Door mee te werken aan een betere infrastructuur leggen we de basis voor een efficiënte lokale gezondheidszorg.
Daarnaast geeft Damiaanactie ook aandacht aan vervoersinfrastructuur, bijvoorbeeld fietsen, motorfietsen en jeeps waarmee het medisch personeel patiënten kan bereiken. En ook 'care after cure' projecten zijn cruciaal aangezien ze genezen patiënten de kans geven om zich te reïntegreren in de samenleving, bijvoorbeeld door de aankoop van vee.

- Op inleefreis met Damiaanactie

Wil je als bedrijf graag een concreet bouw- of care after cure' project financieren en zo een wezenlijk verschil maken in één van onze projectlanden? Dat kan! Bovendien kun je jouw project, zodra het gerealiseerd is, met je team bezoeken en met Damiaanactie op inleefreis trekken. Een avontuurlijke, maar vooral boeiende ervaring die je als team dichter bij elkaar brengt. Hoe werkt het?:
• Je overnacht bij de lokale bevolking
• Je bezoekt het bouw-of reïntegratieproject dat je met je bedrijf gefinancierd hebt
• Je ontdekt de lokale gemeenschap en trekt rond, samen met het medische team van Damiaanactie
• Je steunt Damiaanactie en werkt mee aan een rechtvaardige wereld.

Lees dan het inspirerende verhaal van FEBELCO en een GROEP KORTRIJKSE ONDERNEMERS

- Op bouwkamp met Damiaanactie

  • Zin om met je bedrijf niet alleen een concreet project te financieren maar ook zelf te realiseren in één van onze projectlanden? Lijkt het je wat om als team de handen uit de mouwen te steken en te metselen, schilderen, herstellen, stenen kappen, zand aanbrengen, samen met de lokale arbeiders? Werk dan met ons mee en ga voor een unieke en verrijkende ervaring. Daarnaast heb je de gelegenheid om kennis te maken met de werking van Damiaanactie op het terrein en kun je onze medische teams vergezellen naar dorpen en ziekenhuizen. Een unieke ervaring die bij elk bedrijfsteam een onuitwisbare indruk nalaat.

Lees dan hier hoe het AVERY DENISSON verging op bouwkamp

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten