Mobiliseer je school

Mobiliseer je school

Een pannenkoekennamiddag, stiftenverkoop of bosloop. Jouw klas of school kan op zoveel verschillende manieren geld inzamelen ten voordele van Damiaanactie. Laat jullie creativiteit dus maar de vrije loop!

Verkoop binnen de schoolmuren

Wil je op school zelf een verkoop op poten zetten voor leerlingen? Of willen de leerlingen graag stiften verkopen aan hun ouders, grootouders en beste vrienden? Alles is mogelijk. Ga op zoek naar de formule die het best bij jouw school past.

Een winkelverkoop

Wat dacht je ervan om je klas of school in te schakelen voor een stiftenverkoop aan één van de warenhuizen in jullie buurt? Dat kan, en wel tijdens ons campagneweekend van 26, 27 en 28 januari 2018. Motiveer leerlingen en leerkrachten om mee te helpen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. En… hoe meer patiënten gered!

Ons team helpt je alvast met veel plezier verder bij de opzet van je winkelverkoop.

Een andere actie opzetten

Heb je zin je in te zetten voor Damiaanactie, maar je wil graag iets anders doen dan een stiftenverkoop? Geen nood, je mag ook helemaal zelf een leuke activiteit bedenken. Dit kan gaan van een snoepjesverkoop, tot een Indische namiddag of een heuse fuif ten voordele van tbc- en leprapatiënten.

Een beetje inspiratieloos? Wij denken graag met je mee!
Pssst, deel de foto’s van jullie acties met ons! Zo kunnen wij ze met onze volgers sharen.

Info en vragen

Voor informatie kan je terecht bij onze medewerkers:

Benjamin: benjamin.meersschaert [at] damiaanactie.be | 02 422 59 13
Roos: roos.pauwels [at] damiaanactie.be | 0495 527 526
Een regionale medewerker uit je buurt

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten