Helpen als bedrijf

Helpen als bedrijf

Damiaanactie integreren in je communicatiekanalen, acties organiseren of zelfs partner van ons worden … Het is allemaal mogelijk. Wij denken graag met je mee hoe je Damiaanactie kunt inschakelen in je filosofie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Steun Damiaanactie als schenker

Eenmalige storting
Op ons rekeningnummer 000-0000075-75.(IBAN: BE05 0000 0000 7575
BIC: BPOTBEB1).

Steun onze campagne
Bestel onze bekende stiften. Om ze zelf te gebruiken, om ze te verkopen aan familie en vrienden of voor een verkoopactie in jouw gemeente tijdens ons campagneweekend. Opgelet: het kopen van stiftjes geef je geen recht op een fiscaal attest.

Regelmatig storten
Wil je steunen op lange termijn? Kies dan voor een permanente opdracht. Jouw bank stort dan elke maand automatisch een vast bedrag op onze rekening.

Word partner van Damiaanactie en steun een concreet project

Voor het opsporen en behandelen van lepra- en tbc-patiënten is een goede infrastructuur nodig. De partnerlanden van Damiaanactie vragen regelmatig om een verbouwing of nieuwbouw te financieren. Aangezien de lokale autoriteiten het best de noden en prioriteiten kennen, laten we de keuze van de bouwprojecten aan hen over.

Door mee te werken aan een betere infrastructuur leggen we de basis voor een efficiënte lokale gezondheidszorg. Daarnaast geeft Damiaanactie ook aandacht aan vervoersinfrastructuur, bijvoorbeeld fietsen, motorfietsen en jeeps waarmee het medisch personeel patiënten kan bereiken.

En ook care after cure-projecten zijn cruciaal aangezien ze genezen patiënten de kans geven om zich te reïntegreren in de samenleving, bijvoorbeeld door de aankoop van vee.

Oplossing op maat

Wij bedenken graag samen met jou een oplossing op maat voor jouw onderneming.
Contacteer Helena Schalenbourg, verantwoordelijke bedrijvenwerking, voor meer informatie via +(32)2 422 59 34 of helena.schalenbourg [at] damiaanactie.be

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten