Vind je hier je nieuwe job

Vind je hier je nieuwe job

Damiaanactie VZW is een Belgische medische ontwikkelings-NGO die het verschil wil maken in de globale strijd tegen lepra, tuberculose in het Zuiden.

Gezocht: tijdelijke projectmedewerker educatief aanbod

Voor de ondersteuning van haar educatieve werking is Damiaanactie op zoek naar een tijdelijke Projectmedewerker educatief aanbod. Je maakt deel uit van het Departement communicatie en werkt samen met de verantwoordelijken voor de educatieve werking en de editors voor het ontwikkelen van een educatief pakket.

Binnen haar educatieve opdracht ontwikkelt Damiaanactie elk schooljaar een nieuw pakket voor scholen van het lager onderwijs t.e.m. de eerste graad van het middelbaar onderwijs. Daarbij willen we een zo groot mogelijke leerwinst en motivatie bekomen bij de leerlingen en ervoor zorgen dat het pakket een zo groot mogelijke gebruiksvriendelijkheid en didactische flexibiliteit oplevert voor de leerkrachten. De basis van dat pakket vormt enerzijds een geïllustreerd verhaal voor de kleinsten en een educatieve film over een projectland voor de oudere leerlingen anderzijds...

Gedreven Administratief-logistiek medewerker gezocht

Administratie en logistiek zijn een kolfje naar je hand? Wees dan welkom als onze tijdelijke Administratief-logistiek medewerker! Binnen Departement communicatie ondersteun je het team dat onze vrijwilligerswerking aanstuurt en de educatieve werking opvolgt.

Financial Manager

Strategische en hands-on teamspeler

Damiaanactie is op zoek naar een Financial Manager voor onmiddellijke indiensttreding.

Beheerder erfenisdossiers

Binnen het departement Ondersteuning is Damiaanactie op zoek naar een (m/v) : Beheerder erfenisdossiers.
Je staat in voor het administratief en financieel opvolgen van de erfenisdossiers zodat er kan overgegaan worden tot de inning van het netto-aandeel ten voordele van Damiaanactie. Je bent verantwoordelijk voor de screening van het actief/passief van de nalatenschappen en bezorgt de Raad van Bestuur hieromtrent correcte informatie...

Wil je iets kwijt over dit artikel of heb je een vraag?

Laat het ons weten